Termékajánló
Hírlevél
Naptár
2021. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LOLA hullámos ajtós szekrénysor

Főkategória >Csoportszoba szekrények >LOLA hullámos ajtós szekrénysor

Sorrend:


 

Halihó Óvónénik!

Régen jelentkeztem nálatok!

Olyan sok minden történik a házunk táján, ezért úgy gondoltam írok nektek róla egy pár sort.

Sokszor csak kapkodom a fejem, mert a sok bútor, ami kikerül a műhelyből egytől egyik a szívemhez nőtt. De sajnos nem tarthatjuk meg mindet.

Pedig hogy tudnám élvezni, azt a sok finom illatú bútort. Egyszer az egyik fiókban aludnék egyszer a másikban. Vagy éppen egy szekrény aljában vagy a tetején. Mi tündérek bárhol le tudunk pihenni.

Azon már gondolkoztatok, hogy ha valaki sokáig van, egy helyen előbb vagy utóbb lesznek kedvenc dolgai. Tényleg tudtátok? Na, én nem tudtam.

Mostanában vettem észre.

Például vannak az öltöző szekrények. Azokon remekül lehet pihenni. Az asztalokon néha táncolok, amikor senki nem látja. De ezt csak neketek mondom el. Az ovisok nem hallhatják. És a szekrényekben szoktam elbújni, mert ott nyugalom van. Nem hallom a gépek zaját. Ezek nekem mind a kedvenc dolgaim vagy helyeim. Voltak. Ezidáig.

Mert most lett egy új kedvencem. Lehet, elfogult vagyok, de képzeljétek! Rólam nevezték el.

A pontos neve Lola, Hullámos ajtós szekrénysor.

Lehet, hogy még nem is hallottatok róla. Ez egyébként baj, mert ez most a hónap sztárja.

És halkan mondom, hogy más ne hallja, de szerintem sokáig az is lesz.

Vannak róla képeim, majd meg mutatom őket.

Egyre többen jönnek rá arra, hogy az óvodákat is lehet új stílussal és elrejtett stílusjegyekkel egyedivé tenni.

Tudjátok, azt kell mondanom, ez is valami más egy új stílus. Egy új irányvonal a bútorok világában.

Láttam már berendezve csoportszobát ezzel a bútorral és láttam berendezve csoportszobát régi bútorral is. A különbséget egy nyári nyaraláshoz tudom hasonlítani. Valaki tengerpartra megy nyaralni, valaki pedig csak a helyi strandra. Nem mindegy ugye? Ez a bútor üdítően hat a többi között, vagyis mondjuk azt, ez a szekrénysor a tenger.

Nem hagyományos, megszokott forma. Inkább kellemes, mint a békésen hullámzó tenger, ami ha a parton állunk óvatosan nyaldossa a lábunkat.

A már megszokott szögletes vonalvezetéstől eltérően a tervezésnél arra figyeltek, hogy az óvodai csoportszobák berendezése ne tükrözze a már unalmassá vált retró stílust. Itt a lágy, letisztult kerek forma a mérvadó.

A gyerekek szeretik az érdekes dolgokat. Rácsodálkoznak a körülöttük lévő világra.

Ez a bútor pedig elgondolkoztatja őket.

Hogyan lehetséges ilyen formát elkészíteni?

Hogyan csukódik össze? És még a színek is elgondolkoztatják őket. Ha engem kérdeztek én a saját szobámat is, ha lenne, ezzel rendezném be.

De egyre többen figyelnek, fel erre az ovibútorra. Én pedig ennek nagyon örülök, mert ha többet készítenek, én többet tudok csúszdázni, amikor kész egy ajtó ív. Nem mondom, hogy próbáljátok ki, mert vicces lenne. De nagyon jó buli.

Szóval most így szeptember előtt a srácok a műhelyben sokat dolgoznak, hogy minden kis óvodás barátom csodás környezetben kezdje meg az új évet.

Olyan sok helyre járunk az országba. És általában engem sem hagynak otthon. Ha mégis az azért van, mert elbújtam.

Ezért nem lehetetlen, hogy a következő hónapban hozzátok megyek és lecsúszom az új Lola Hullámos ajtós szekrényen, ami ezen túl a Ti ovitokban is feldobja a csoportszobát.

Puszi Nektek!

Lola voltam :D

Lola Tündér

LOLA Hullámos ajtós szekrény látványterv:

óvodai bútor látványterv


Webáruház készítés